Consultes Externes

Visites a consultes externes o exploracions complementàries

El Pius Hospital de Valls us ofereix assistència mitjançant la sanitat pública, mútues i entitats asseguradores i també de forma privada.

Per sol·licitar o canviar visites us podeu adreçar a:

  • CatSalut: 977 61 21 31
  • Mútues i privats: 977 60 92 32
  • També podeu utilitzar aquest formulari

Les visites a Consultes Externes seran programades en funció de la sol·licitud que s'hagi realitzat.

El metge de capçalera us pot derivar a un especialista i programar directament la visita des del Centre d'Atenció Primària o bé fer arribar la sol·licitud a l'Hospital, el qual posteriorment us notificarà la citació.

Des del Servei d'Urgències, després d'una atenció urgent, i si el metge ho considera necessari, el Servei d'Admissions d'Urgències us programarà la visita o tramitarà la sol·licitud perquè us concertin dia i hora a Consultes Externes.

En el moment de l'alta hospitalària, si es considera convenient, us concertaran una propera visita a Consultes Externes per tal de fer el seguiment del vostre procés.

Podeu demanar directament visita si disposeu d'un full de petició d'un altre centre, d'una assegurança o bé si es tracta d'una visita privada.

Informació per al dia de la visita

El dia de la visita heu de portar:

Quan arribeu a l'Hospital, haureu de confirmar la vostra assistència mitjançant la màquina d'admissions, que us indicarà la planta i la consulta on us atendran.

Les proves i visites posteriors us les programaran des de la mateixa consulta o bé des del taulell de programació.

Si necessiteu un justificant de la visita, podeu sol·licitar-lo al taulell de programació.

Si heu de canviar la visita o prova que tingueu programada ho podeu fer mitjançant el formulari o trucant al telèfon 977 61 21 31, de dilluns a divendres, de les deu del matí a la una del migdia, i de dilluns a dijous, de dos quarts de quatre a les cinc de la tarda.

Pujar