Servei d’Atenció Domiciliària “a Casa”

Ofereix serveis als ciutadans que necessiten ajuda al domicili per atendre les necessitats d'una persona o de la llar on viu. Proporciona una atenció i suport per tal de poder continuar vivint en el seu entorn habitual amb les millors condicions de vida possible. És un servei adreçat a totes les persones que busquin una ajuda qualificada i especialitzada i especialment si es troba en situació de manca d'autonomia.

Li oferim un servei pròxim i de qualitat, adaptat a les necessitats de l'usuari i de la família, oferint una atenció integral i integrada amb una qualitat recolzada per la seva llarga trajectòria, des de l'any 2004 oferint els nostres servis a l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

L'objectiu del Servei d'Atenció Domiciliària és possibilitar que les persones puguin romandre a casa seva i en el seu entorn personal, familiar i social amb la major qualitat de vida i autonomia, durant tant de temps com sigui possible, oferint-los totes les ajudes pràctiques possibles per situacions de dependència per garantir un entorn segur i confortable.


Sol·licitar informació

Li oferirem informació mitjançant la Coordinadora Tècnica amb una entrevista personalitzada.

Costa del Portal Nou, 5
43800 Valls
Telèfon 977 60 91 97
informacio(ELIMINAR)@fundaciovilaniu.cat
 

Equip de professionals

L'equip de treball del Servei "a Casa" és format per persones preparades per oferi-li una atenció personalitzada i de qualitat al seu domicili: treballadores familiars, auxiliars domèstiques, treballadora social, infermera i auxiliar administrativa.

Dissenyem un pla d'atenció individualitzat amb uns objectius a assolir i unes tasques a dur a terme realitzant un seguiment acurat del procés i de les necessitats canviants de l'usuari i del seu entorn.

Serveis que us oferim

  • Servei d'Atenció a la Persona: aixecar i posar al llit, higiene personal diària, mobilització , ajuda en els àpats, control de la medicació i alimentació.
  • Servei d'Acompanyaments i Suport Social: passejar i suport en el lleure, acompanyaments a institucions, visites mèdiques, suport en gestions i compres, etc.
  • Vetlles a casa i a l'hospital: nits a casa, dies festius, vetlles a les nits d'hospitalització.
  • Servei d'Atenció a la Llar: neteja i atenció domèstica.
  • Atenció especialitzada a la infància.

La Fundació Vilaniu ha posat en marxa tarifes de Centre de Dia i SAD "a Casa" molt ajustades per tal d'adaptar-se a les seves necessitats.

Treballem amb col·laboració amb altres entitats

Tarifes

Disposem de tarifes adaptades a les seves necessitats.

Consulti les nostres promocions especials sense compromís, trucant al telèfon 977 60 91 97.

Història

El Servei d'Atenció Domiciliària "a Casa" es creà l'octubre de 2004, per part de la Fundació Pública Municipal Pius Hospital de Valls en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials i Polítiques d'Ocupació de l'Ajuntament de Valls. Així es va posar en marxa un programa per a la prestació de serveis d'ajuda a domicili subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

L' 1 de maig de 2008, la Fundació Vilaniu, creada en aquells moments, assumí la gestió del servei "a Casa", en substitució de la Fundació Pública Municipal Pius Hospital de Valls.

Actualment continua gestionat per la Fundació Vilaniu i treballa conjuntament amb altres entitats com l'Ajuntament de Valls, el Centre Cívic La Fusta, el Centre Obert de Valls i el Consell Comarcal de la Conca de Barberà.

Pujar