← Altres notícies RSS

22/11/2016

Deu noves places públiques per a la gent gran a la Residència Alt Camp i Monserrat Cuadrada

Les dues residències s'han incorporat així al programa del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que a partir d'aquesta setmana subvenciona noves places per a gent gran a Catalunya.

Amb aquesta mesura es reconverteixen 10 places que fins ara tenien caràcter privat, en places col·laboradores que s'assignaran d'acord amb la llista d'espera existent. Aquestes 10 places es sumaran a les ja existents, 50 a Residència Alt Camp i

Amb aquesta mesura es reconverteixen 10 places que fins ara tenien caràcter privat, en places col·laboradores que s'assignaran d'acord amb la llista d'espera existent. Aquestes 10 places es sumaran a les ja existents, 50 a Residència Alt Camp, que passaran així a ser 57 places amb finançament públic i 36 a Residència Monserrat Cuadrada, que passaran a ser 39 també amb finançament públic. D'aquesta manera el nombre de places residencials col·laboradores per a la gent gran, que reben subvenció de la Generalitat, se situaran en 96, fet que representa el 68 % del total de les 142 que s'ofereixen entre les dues residències.