Notícies

15/06/2022

Totes les famílies que donin a llum al Pius Hospital disposaran d'habitació individual

El Pius Hospital de Valls, amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei a l'usuari, està ampliant progressivament la seva dotació d'habitacions individuals. Precisament aquest mes de juny, el centre sanitari ha estrenat tres noves habitacions individuals que s'han reformat completament amb l'objectiu de fer-les més acollidores i confortables. Avui han visitat les noves habitacions l'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, acompanyada pel president del consell d'Administració de l'Hospital, Martí Barberà, la gerent del centre, Noemí Nieto, i altres responsables del Pius.

Més informació "Totes les famílies que donin a llum al Pius Hospital disposaran d'habitació individual"

30/05/2022

Concentració en defensa dels servidors públics del sistema de salut

El Pius Hospital de Valls s'ha sumat, amb una concentració avui dilluns 30 de maig a l'entrada del centre sanitari, a les accions de protesta del sector sanitari a Catalunya per la imputació de la secretària de Salut Pública de la Generalitat, Carmen Cabezas, l'exdirector del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, l'exdirectora d'Organitzacions i Professionals del CatSalut, Sara Manjón, i l'exdirector de serveis del departament de Salut, Xavier Rodríguez, per la suposada discriminació en la vacunació de determinats cossos policials.

Més informació "Concentració en defensa dels servidors públics del sistema de salut"

24/05/2022

Portes Obertes Virtual Estiu 2022: conèixer el procés del part al Pius Hospital

El Pius Hospital de Valls ha programat les sessions de portes obertes virtuals per a l'estiu per conèixer per conèixer com treballem per un part i naixement respectats.

Entra a les sessions virtuals: clica aquí

Us explicarem la nostra línia d'atenció al part i coneixereu les nostres sales, els seus recursos i molts aspectes del procés del part i naixement.

Us esperem a les sessions virtuals els dies 7 de juny, 7 de juliol i 13 de setembre

Horari:

  • Primera sessió, de 16h a 17.30h: procés de part
  • Segona sessió, de 17.45h a 18.15h: alletament matern

Més informació "Portes Obertes Virtual Estiu 2022: conèixer el procés del part al Pius Hospital"

28/04/2022

El Pius Hospital aproxima els seus serveis a Montblanc amb un nou centre de radiologia

El Pius Hospital de Valls obrirà, a partir de principis del mes de maig, un nou centre per a la realització de proves de radiologia al carrer Pintor Potau de Montblanc, molt a prop del Centre d'Atenció Primària. El nou servei tindrà la capacitat tècnica per realitzar prop de 2.500 radiologies a l'any, una xifra que permetrà cobrir la demanda estimada d'unes 1.200 proves que són derivades anualment per l'atenció primària de la Conca de Barberà i unes 1.000 radiologies més que sol·liciten metges especialistes.

Més informació "El Pius Hospital aproxima els seus serveis a Montblanc amb un nou centre de radiologia"

10/05/2022

12 de maig: Dia Internacional de les Infermeres

Les infermeres són essencials per al sistema de salut i cada 12 de maig reconeixem la seva aportació i celebrem com fan de la nostra societat un espai més saludable i, per tant, més just i més lliure. El Pius Hospital de Valls se suma a la commemoració.

La celebració d'enguany vol ser també una reflexió sobre els entrebancs i els límits als quals han de fer front les infermeres a l'hora d'exercir la seva professió. Un reconeixement al seu esforç i fer palès que la superació d'aquests obstacles està al nostre abast i representaria un benefici per a tothom.

>> Més informació: www.diadelesinfermeres.cat

 

Més informació "12 de maig: Dia Internacional de les Infermeres"

05/05/2022

Dia Mundial de la Higiene de Mans

Avui 5 de maig celebrem el Dia Mundial de la Higiene de les Mans amb l'objectiu de conscienciar i implicar tant els professionals sanitaris com a la ciutadania, en la prevenció de les infeccions amb una mesura senzilla i eficaç com és la higiene de les mans.

Comparteix una foto rentant-te les mans amb l'etiqueta #JoEmRentolesMans i uneix-te a la seguretat de l'atenció sanitària!

 
>> Facebook
>> Twitter
>> Telegram
>> Instagram

>> Més informació

Més informació "Dia Mundial de la Higiene de Mans"

02/05/2022

7 de maig: "No et paris amb la Diabetis"

El proper dissabte 7 de maig se celebra a Montblanc la primera jornada amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis. Amb el lema "No et paris amb la Diabetis", s'ha organtizat una caminada popular i una taula rodona amb especialistes.

Programa d'activitats:

- 9h Caminada "I tu, com ho portes?". Els beneficis de l'esport en la Diabetis. Caldrà portar esmorzar, roba còmoda, gorra i aigua. Punt de trobada: plaça de Sant Francesc.

- 11h Taula rodona. Especialistes en diabetis parlaran sobre la importància i la conscienciació al voltant de la malaltia. Hi participaran: Dr. Fernando Dolz, oftàlmoleg; Thais Bosch, Medicina de Família i Comunitària; Iñigo Soteras, Comitè de Salut de la FEEC; Dra. Maria Teresa Huguet, podòloga; Elena Vidal, dietista.

Apunta't a l'acte a través del mail: jornadadiabetisconcadebarbera@gmail.com

Més informació "7 de maig: "No et paris amb la Diabetis""

04/04/2022

17 de maig. Portes Obertes Virtual: conèixer el procés del part al Pius Hospital

El proper 17 de maig, connecteu-vos per conèixer com treballem per un part i naixement respectats.

Entra a les sessions virtuals.

Us explicarem la nostra línia d'atenció al part i coneixereu les nostres sales, els seus recursos i molts aspectesdel procés del part i naixement.

Us esperem a les dues sessions virtuals.

Horari:

- 17 de maig, de 16h a 17.30h. Primera sessió: Procés de Part

- 17 de maig, de 17.45h a 18.45h. Segona sessió: Alletament Matern

Més informació "17 de maig. Portes Obertes Virtual: conèixer el procés del part al Pius Hospital"

11/02/2022

Tallers educatius sobre el control de la diabetis

El Grup de Treball de Salut Comunitària de Valls, després de la bona acollida aconseguida en els anys anteriors, inicia una nova edició del cicle de tallers sobre "La diabetis, una malaltia que pots controlar". La iniciativa sorgeix d'aquest grup de treball de la Regidoria d'Acció Comunitària, Participació i Igualtat i compta amb la participació de personal sanitari i tècnics de l'Equip d'Atenció Primària Doctor Ignasi Sarró de Valls, el Pius Hospital de Valls, el Patronat Municipal d'Esports i l'Institut Pere Mata, amb el suport i la coordinació del Pla Local d'Inclusió i Cohesió Social.

Més informació "Tallers educatius sobre el control de la diabetis"