← Altres entrades

01/12/2014 | Publicacions

Cryosurgery.

A practical Manual

Editora: Paola Pasquali

Aquest llibre pretén omplir el buit creat per la manca d'entrenament formal en la criocirurgia, que no només condueix a una utilització insuficient de la tècnica, sinó també als usos inadequats amb conseqüències desagradables per als pacients. Cobreix tots els aspectes pràctics de la criocirurgia i ofereix una base teòrica per a la pràctica.

Es descriuen principis bàsics, equips i tècniques, i s'expliquen els procediments pas a pas per a una gamma d'aplicacions, incloent lesions benignes comuns, lesions vasculars, condicions premalignes i tumors malignes. Una característica important és la cobertura dels últims avenços en tractaments combinats com els medicaments d'ús tòpic i la criocirurgia, l'ecografia i la criocirurgia, la fotografia i la criocirurgia, etc. També es discuteix l'ús de la criocirurgia com a tractament pal·liatiu, i en els capítols finals es considera la cura postoperatori, les complicacions i les direccions del futur.

Es pot aconseguir a:

http://www.springer.com/medicine/dermatology/book/978-3-662-43938-8

http://www.amazon.com/Cryosurgery-Practical-Manual-Paola-Pasquali/dp/3662439387/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1415741560&sr=8-1&keywords=pasquali+paola