← Altres notícies RSS

23/09/2020

Al Pius Hospital de Valls volem agraïr la generositat rebuda.

Per mitjà del vostre compromís, suport i gràcies a les donacions rebudes hem pogut fer front a aquesta situació excepcional. En aquest recull volem agraïr a totes aquelles entitats, empreses i persones que ens heu contactat per fer-nos arribar el vostre ajut. Rebeu el més sincer agraïment de part nostra.

A les donacions de material i econòmiques rebudes de:

     

També de les empreses i entitats: Pells Güell, Santuari de Gossos, Seras Químics SL, Perruqueria El Vent, Ceràmiques Queralt, Perruqueria Kodik, Nilcar SL, Sindicats de Tècnics d'Infermeria, Voluntaris de Puigpelat, Col·lectiu de Dones de Nulles i Voluntaris de Bràfim.

Així com de les donacions de les persones Raquel Ruiz, Rosa M. Trenchs, Andreu Fores, Carme Vidal, Ionut Ametovici, José Luís Godino Aufinger, Josep Ramon Gasol Segura, Sebastian Lidon i Daiichi Sankyo.

Alhora, agraïm les donacions d'alimentació rebudes de: Reposteria Alt Camp, Panaderia Granja M. José, Europastry, Telepizza, El Torico, Restaurant El Tros, Kellogg's, Pastisseria Cal Cesc, Fruits SP, Forn Manel, Carrefour, Llaminadures Picarol, AEQT, Pollastres Güell, Botiguers La Cort Valls, Bon Àrea, La Catalana d'Or, Voluntaris de Bràfim, SAMASA, Piedad Fernández, Bimbo, Virginias i Unió Corporació Alimentària.