← Altres notícies RSS

18/06/2019

Procés participatiu de La Meva Salut

La Meva Salut (LMS) és un espai digital segur que permet a la ciutadania, a través d'una identificació digital, accedir a la seva informació personal de salut, fer consultes i realitzar tràmits electrònics de forma segura i confidencial. Des del passat mes d’octubre ja permet l’accés de mares i pares o responsables legals de menys de 16 anys.

Des del Servei Català de la Salut (CatSalut), juntament amb la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, es posa en marxa un procés de participació amb ciutadans i ciutadanes per recollir la valoració, expectatives i necessitats de les persones en relació a l’espai digital de La Meva Salut, per tal de millorar-ne els serveis i ampliar-ne les seves funcionalitats.

La participació estarà oberta fins el pròxim 4 de juliol, facilitant la participació ciutadana a través de la plataforma online per definir quin ha de ser el futur de l'espai digital de La Meva Salut.

Un dels objectius d’aquest procés és garantir la participació de col·lectius estratègics i aprofundir en les seves participacions per tal de concretar propostes que ajudin a definir quin ha de ser el futur model d’atenció no presencial i com ha de ser l’espai digital que faci interaccionar els ciutadans i els professionals sanitaris.

Enllaços relacionats