Servei d’Atenció Domiciliària “a Casa”

Ofereix serveis als ciutadans que necessiten ajuda al domicili per atendre les necessitats d'una persona o de la llar on viu. Proporciona una atenció i suport per tal de poder continuar vivint en el seu entorn habitual amb les millors condicions de vida possible. És un servei adreçat a totes les persones que busquin una ajuda qualificada i especialitzada i especialment si es troba en situació de manca d'autonomia.

Li oferim un servei pròxim i de qualitat, adaptat a les necessitats de l'usuari i de la família, oferint una atenció integral i integrada amb una qualitat recolzada per la seva llarga trajectòria, des de l'any 2004 oferint els nostres servis a l'Alt Camp i la Conca de Barberà.

L'objectiu del Servei d'Atenció Domiciliària és possibilitar que les persones puguin romandre a casa seva i en el seu entorn personal, familiar i social amb la major qualitat de vida i autonomia, durant tant de temps com sigui possible, oferint-los totes les ajudes pràctiques possibles per situacions de dependència per garantir un entorn segur i confortable.